Радостин Василев от D2 „Най-ценното, което взех от „Гласът на България” е да повярвам в себе си”

Привет, приятели! Много се вълнувам да ви представя гостът ми днес! Това е Радостин Василев, който е участник в текущия сезон на риалити формата „Гласът на България” и е новият вокалист на D2. С нетърпение чакам да чуя музиката, която са ни подготвили, а освен това тази вечер и утре през деня, можете да гласувате за връщането му във финалите на предаването.

За мен Радостин е много талантлив, има ангелски глас, който владее до съвършенство. Уравновесен е, осъзнат,  знае какво иска и как да го постигне. Денят, който избрахме да направим фотосесията, се оказа доста мрачен и мъглив, но се надявам крайния резултат да ви харесва.

Във фотоинтревюто си говорим за музика, за промяната в живота му след присъединяването му към D2, за участието му в „Гласът на България” и за какво още ще разберете като го прочетете докрай! До нови срещи!

 

Здравей, Радостин! Благодаря ти, че прие поканата ми! Радвам се, че си ми на гости! Хората те познават като новия вокал на D2. Какво би ни разказал за себе си?

Привет! Благодаря за поканата на първо място, за мен също е радост да съм при теб. За мен бих разказал много неща, но по мъжки ще започна лаконично и ще кажа, че съм просто един музикант. 🙂

Как се роди любовта ти към музиката? Кога се случи първата ти среща с нея?

Първите спомени от срещи с музиката са в най-ранна детска възраст, когато моят баща, който беше истински меломан, ежедневно прослушваше вкъщи любими записи и новооткрита музика. Още от малък имах доста добро познание в световната музика и бях изслушал едни от най-добрите музиканти на планетата.  А любовта към музиката не мога да кажа кога се роди, защото сякаш винаги я е имало там. Музиката винаги е била неразделна част от съществуването ми и я приемам, като част от мен!

Как се промени живота ти след като стана част от D2?

Промени се доста сериозно! С влизането ми в D2, се разкри нов на път на развитие пред мен. Причината за това е работата и приятелството с хората от групата. Контактът ми с тях ми помага да обогатявам и развивам себе си, черпейки от техния опит и споделяйки душевността на музиката, която са създали! Също така, присъединяването към доказана и любима на публиката банда, каквато е D2, ми помогна да се преориентирам и от просто един изпълнител, да започна да проявявам по-сериозен интерес към създаването на музика, в което намирам най-голям смисъл за себе си!

Кой е най-голямото предизвикателство от участието ти в риалити формата „Гласът на България”? А най-ценният урок?

В „Гласът на България” се изправих пред доста предизвикателства. Най-голямото от тях беше да излезна пред цяла България и да представя себе си, такъв какъвто съм, с всичките си плюсове и минуси. Сега, гледайки предаването отстрани, виждам в изпълненията си неща, които бих искал да подобря, което намирам за положително по смисъла на това, че се разкрива повод да се усъвършенствам! В този ред на мисли на 20 Ноември предстои гласуване, чрез което публиката има правото да върне обратно в предаването един от отпадналите участници от последния кръг преди живите концерти. Много бих се радвал, да ми бъде даден шанс да продължа напред в предаването и да представя наученото до тук! А най-ценното, което взех е това да вярвам истински в себе си! Публиката ми показва, че има смисъл в това, което правя!

Разчиташ ли на позитивни ритуали в ежедневието си като медитация, спорт, мотивиращи четива, за да поддържаш вътрешната си хармония?

Като спорт за мен във времето се установи колоезденето. Доставя ми истинско удоволствие и същевременно го намирам за щадящ начин човек да поддържа добра физическа форма. Духовната литература и всякаква мотивираща такава, също намирам за нужна в ежедневието си!

Какво те кара да се чувстваш успешен?

Добре свършената работа!

В какво вярваш?

Вярвам в Бог, в любовта и в себе си.

Какви нови проекти да очакваме от теб?

Очаквайте най-вече нова музика от D2 с мен, такава в която ще разказваме от душите си.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.