Талантливият музикант Алекс Георгиев „Когато човек вярва в себе си и нещата, които прави, тогава, той успява”

Привет, приятели! Днес на гости ми е едно младо, но много талантливо момче  – Александър Георгиев. Познавате го от реалити формата „Гласът на България” 2020, където той се класира на финалите на предаването. Алекс е едва на 20 години и автор на песните „Shiver”, “High” и други, които стават все по-любими на феновете на хубавата музика.

Той е усмихнат, позитивен, емоционален и отворен към хората, освен това е отговорен и точен към ангажиментите, които поема. За мен беше удоволствие да се запозная и да общувам с него.

Снимките за интервюто сътворихме на няколко локации в любимия Пловдив. Няма да отрека, че доста се забавлявах по време на фотосесията. Надявам се и вас да ви заредят положително усмихнатите и щури кадри, които избрахме да ви покажем с Алекс. Приятно четене!

Здравей, Алекс! Благодаря ти, че прие покана ми, радвам се, че си ми гости! Познаваме те реалити формата „Гласът на България”, където ти стигна до финалите на предаването. Но кой всъщност е Алекс? Би ли ни разказал повече за себе си?

И аз благодаря за поканата, позитивната енергия и отделеното време.

Алекс е един най-обикновен младеж с мечта – музиката му да достигне възможно най-много хора!

Как се роди любовта ти към музиката? 

От малък винаги съм забелязвал, че музиката има силата да излекува душата на човек! Да му даде точно това, от което той се нуждае! Музиката е нещото, което никога не съм оставял, както и никога не е оставяло мен. Винаги ме е утешавала и подкрепяла. В крайна сметка, музиката е нещото, което никой не може да ми отнеме. А любовта ми към музиката се роди при първия ми допир до каталога на Майкъл Джексън. Просто, когато го чух, аз се обсебих и разбрах, че това е моя път!

Кои са най-ценните уроци, които си все от сцената на „Гласът на България”?

Със сигурност, участието ми в “Гласът На България”, ми показа много неща! Научих се на това, че когато човек вярва в себе си и нещата, които прави, когато дава всичко от себе си – тогава, той успява!

Спазваш ли хранителен и/или тренировъчен режим, с който поддържаш форма? Ще ни разкажеш ли повече?

Тъй като баща ми е спортист, той винаги е възпитавал мен и брат ми на дисциплина и водене на здравословен начин на живот. Следователно, това винаги си е било част от нас. Съвсем скоро реших да пробвам да не ям месо и тестени продукти, за да си направя детокс. Чувствам се лек, като перце, хахах! Иначе, често тичам и отделно тренирам във фитнеса – това е любимата ми част.

Какво те вдъхновява?

В абсолютно всичко около нас се крие вдъхновение! Природата, хората, взаимоотношенията ни един с друг. Всичко ме вдъхновява.

А как успяваш да запазиш позитивизма си и положителната си енергия, въпреки трудностите, с които се сблъскваш?

Късметлия съм, че съм порастнал в здраво и сплотено семейство. Възпитаван съм на морал и семейни ценности. Тъй че, каквито и трудности да поднесе живота, понеже не всичко е винаги розово, когато има здраво и стабилно ядро – през всичко може да се мине.

Къде би искал да развиваш музикалната си кариера – в България или Англия? Защо?

Много бих искал да продължа да правя това, което обичам – авторска музика и то у дома, в България. Също бих искал да се развия и на световната сцена. Но винаги ми е било изключително важно да се знае, че съм Българин!

Какви нови проекти да очакваме от теб?

Очаквайте още авторска музика, с Български текстове и концерти на живо с бенд! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.