Младата изпълнителка Кристина Жечкова „Най-голямата сила на жената се крие в нейното щастие”

Здравейте, приятели! Днес ми гостува един млад талант, за който оттук нататък съм убедна, че ще чуваме все по-често – певицата Кристина Жечкова. Познавате Криси от участието й в реалити формата „Гласът на България”. Тя беше от много талантливите участници, които успя да спечели любовта на хората със своя талант, скормност, емоционалност и чистота.

Криси е бесарабска българка, родена е в Украйна. Избрала е да се развива в България, за да е по-близо до корените си. Тя е студентка в музикалната академия АМТИИ, Пловдив, с което спечели още повече симпатиите ми.

С нея се свързахме още по време на извънредното положение в България и взаимно харесахме работата си. Обещахме си, че при първа възможност ще сътворим някой красив проект заедно, и ето че той вече е факт.

Фотосесията, която заснехме излъчва женственост, чувственост и лека загадъчност, точно каквато е и самата Криси. Искрено се надявам  снимките и интервюто да ви допаднат. Насладете им се!

Какво те привлече в България? Как реши да се преместиш да живееш тук?

България ме привлече със своите просторни гледки, богата култура, спокоен премерен начин на живот и разбира се, приятелска атмосфера.

Носталгия по моя дом на предците, който тече през вените ми, ме накара да се върна в родния си край.

Как  се роди любовта ти към музиката?

От ранна детска възраст баща ми вдъхва любов към музиката, която в крайна сметка се превърна в неразделна част от моя начин на живот.

Какво се промени в живота ти след участието ти в „Гласът на България”? Самата ти промени ли се вътрешно?

Животът след предаването се промени в посоката, в която бях предопределена.  Сцената на “Гласът на България” възпита истински боец ​​в мен, промени вътрешната ми психология и ме научи да обичам себе си и тези около мен.

Кои са качествата у хората, които цениш най-много?

Искреност и душевност!

Според  теб в какво се крие силата на всяка жена?

Най-голямата сила на жената се крие в нейното щастие.

Какви  нови  проекти да очакваме  от теб?

В момента съм една от състава на трио “Сопрано”, временно замествам една от девойките. Подготвям се да ви представя и мое творение, по-точно дебютна песен, също така и проект с една група, която формирам с  мои колеги.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.