Актрисата Боряна Маноилова “Красотата не би могла да се опише с думи”

Привет, приятели! Развълнувана съм да ви представя първият ми гост за този работен сезон – младата актриса Боряна Маноилова. Тя е красива, талантлива, артистична, организирана, отговорна. Чистотата и нежността, които излъчва са рядко срещани във времената, които живеем и силно ме привлякоха. Боряна е възпитаник на НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” и вече има зад гърба си участие в няколко чуждестранни проекта. Сигурна съм, че й предстоят още много успехи и с удоволствие ще следя развитието й като артист.

Снимките с Боряна се получиха с лекота, благодарение на професионалното й отношение. А сега им се насладете и прочетете цялото интервю. До нови срещи!

Здравей, Боряна. Би ли разказала малко повече за себе си и проектите, в които си участвала?

Здравей! На 22 години съм. Завърших руска гимназия и говоря руски, английски и малко италиански. Обожавам поезията и европейското кино. Тази година се дипломирах в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”, специалност Актьорство за драматичен театър, в класа на проф. д-р Атанас Атанасов. Проектите, в които съм участвала, до този момент, са основно чуждестранни. Благодарна съм, че съм имала възможност да работя с различни екипи и с режисьори, които са талантливи и отдадени в работата с актьора.

Кога се роди любовта ти към актьорската професия?

Още в ранна детска възраст. Мисля, че в началото се роди любовта ми към изкуството като цяло. По-късно се насочих конкретно към актьорството.

Кое е най-ценно за теб в актьорството?

За мен актьорството е професия, която дава възможност за допир до много различни светове.

Ако не беше актриса, с какво друго би се занимавала?

Винаги съм знаела, че искам само това. Не бих могла да си представя да се занимавам с нещо друго!

Имаш ли влечение към други сфери на изкуството?

О, да! Бих казала към всички!

Ти си много красива млада дама. Какво е усещането ти за красота, как би я описала?

Благодаря! Според мен красотата не би могла да се опише с думи. Сигурна съм, че тя може да се открие във всичко и във всекиго. Тя е усещане, което пали сетивата ни.

Какво те прави щастлива?

Работата ме прави много щастлива. Морето, късното лято, прегръдката на любимия човек, смехът на приятелите ми, хубавата музика, стойностното кино, времето, прекарано със семейството ми – тези неща ме зареждат. Съотнасям този си отговор към предишния въпрос – това е красота!

Какви нови проекти да очакваме от теб?

Предстоят ми няколко проекта, за които много се вълнувам, но все още не бих искала да говоря за тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published.