Ягода Тренева “Когато падна, се изправям”

Здравейте, приятели! Вторият ми гост за месец февруари е една усмихната и енергична дама – певицата Ягода Тренева, която познавате от реалити формата „Гласът на България“.

Ягода винаги ме е впечатлявала с непрестанния си смях и силен дух, въпреки не лекия житейски път, който е имала. Това беше една от причините да я поканя, защото вярвам, че това, което сподели с нас, ще бъде вдъхновение за голяма част от хората, които следите това, което правя.

Ягода е много нежна, красива и женствена. Освен това се оказа, че владее три езика и мечтае да научи още няколко. Срещата ми с нея беше повече от приятна. Ягода дойде доста подготвена и беше изключително точна.

Дизайнер на артистичните дрехи от фотосесията е Мина Кайе от MARIA QUEEN MARIA, а наши домакини бяха Chucky’s Coffee House, на които благодарим за гостоприемството. Вижте какво се получи от съвместната ни работа и не пропускайте да прочетете и цялото интервю!

Здравей, Ягода! Ще ни разкажеш ли с какво се занимаваш в момента? Да очакваме ли скоро авторски проект от теб?

Здравей! 🙂 Както винаги съм подхванала много неща.. Хахахха… Нали знаете като си малък те учат, че не трябва да носиш много дини под една мишница, за да не ги изтървеш накрая всичките. Е, на мен това ми е хоби… Хахахха… Но, за сега ще запазя дините в тайна. 🙂

В съвсем скоро време, ястието, което пека на бавен огън ще стане готово. Надявам се, разбирате метафората.. Хахахха.

Промени ли се живота ти след участието ти в реалити формата “Гласът на България”? По какъв начин?

Разбира се, че се промени. Но не от страна на популярност, въпреки, че хората още ме спират и поздравяват по улицата. Промяната по-скоро беше личностна. Като, че ли преодолях себе си, слабостите си, научих се, че неуспехът не е провал, а урок и че мечтите са, за да се изпълняват.

В “Гласът на България” те наричаха мъжко момиче. Как преминаваш през тежките житейски моменти?

Странно, но не само там ме наричат така. Не мога да кажа дали е истина или не. Не съм сигурна и какво е точното определение за “мъжко момиче”. Аз плача, ранима съм, но не се лигавя и когато падна, се изправям. Като малка съм ступвала едно-две момчета.. Хахаха.. Ако това ме прави мъжко момиче, то нека съм такова. 😉

Има едно нещо, което съм научила по трудния начин и това е, че всичко в живота се случва с причина. Тежките моменти са именно моменти, те преминават бързо, но оставят следа. Аз не обичам да живея в миналото, но понякога се връщам там за кратко и после пак продължавам напред.

Кои са най-важните уроци, на които са те научили родителите ти?

Охх, родителите ми бяха невероятни… Те са ме научили да живея, преди да го осъзная за себе си. Казваха ми да гледам със сърцето, защото очите могат да се заблудят, но сърцето никога. Учиха ме да се приемам такава каквато съм и че трябва да направя несъвършенствата си моя запазена марка.

Какво те кара да се чувстваш жена в забързаното ежедневие?

Забързано, забавено, аз винаги се чувствам жена, да понякога уморена, но жена. Но най-много се усещам така като хвана черпака в кухнята.. Хахахаха.. Чувствам се властна, чувствам, че от мен зависи всичко, имам пълен контрол… Хахаххаха.. Хубаво е.. Хахахаха..

Ти винаги си усмихната, позитивна, лъчезарна, с това съм те запомнила. Как успяваш да запазиш усмивката си?

Щастието обича тишината… и виното.. Хахахах.. Не, че съм тиха, даже напротив. Но обичам да запазвам най-усмихващите ме моменти за себе си и за най-близките ми хора, така не се губят.

Какво би казала на хората, загубили вяра в живота?

Ще им кажа, че най-лесното е да се откажеш, но това не е и най-правилното! Борете се, побеждавайте себе си, мечтайте, бъдете любопитни, търсете, намирайте и най-важното обичайте!

Leave a Reply

Your email address will not be published.