Изпълнителят Вензи “Всяко усилие и труд се отплащат“

Днес съм много щастлива, защото още една моя мечта се сбъдна. На гости ми е българският поп, хип-хоп и R’n’B изпълнител – Вензи. Няма да крия, че съм му фен и харесвам музиката му, както и него самия като човек. Освен изпълнител, Вензи е и композитор, и текстописец, а от 2018 година се изявява и като самостоятелен изпълнител.

Едни от най-обичаните му песни са „Под открито небе“,“А дано, ама надали“, „Празни приказки“, „Шесто чувство“, „Щом ти си до мен“ и други.

Вензи е един от най-усмихнатите хора, които съм срещала, освен това личната му история винаги е била пример за мен, че всеки може да постигне мечтите си, стига да вярва с цялото си сърце в тях. Той е от хората, които са успели в кариерата си, благодарение на упоритост, търпение и вяра в себе си. Именно затова си говорихме с него в интервюто, което направихме специално за вас. Надявам се, и за вас то да бъде вдъхновение, така както беше и за мен. Приятно четене!

Здравей, Вензи! Какво се случва напоследък с теб? Как се чувстваш като самостоятелен изпълнител?

Здравейте, чувствам се прекрасно, зареден, мотивиран и изпълнен с вдъхновение. Случват се много неща около мен, едни видими, други не. Що се отнася до това, че съм самостоятелен артист, определено сега е много по-трудно. Удоволствието от всеки успех, макар и малък, е безценно. 🙂

Как се роди любовта ти към музиката? Освен, че пееш ти свириш и на музикални инструменти. Би ли ни разказал. Мисля, че малко хора знаят.

Музиката е с мен от дете… винаги съм в помнил и обичал, още от много малък пея и досега, това остава едно от най-любимите ми занимания… Свиря и на пиано, но точно толкова, колкото да композирам мелодии… За мен този инструмент е един от най-съвършените, след човешкия глас и цигулката. Пианото ми дава пространствена картина на песента, която искам да напиша, със широкия си диапазон, пианото ти дава идеална представа за гласове, хармонии и т.н.

Имало ли е моменти, в които си искал да се откажеш от музиката? Как си ги преодолявал?

Не мисля, че в историята на човечеството е имало успял човек, който да не е изпитвал хиляди пъти съмнение в това, което прави! Аз не правя изключение и вярвам, че преодолявайки съмнението и страха от провал, човек рано или късно става успешен… няма и как да е иначе. Всяко усилие и труд се отплащат, трябва да си търпелив и упорит!

Кой е твоя измерител за успех?Как минава обичайно един твой ден?

Моят най-верен измерител за успех е това да съм щастлив с това, което правя. Да успея да докосна още хора и да ги отведа там, където е било моето въображение… Всеки мой ден е различен, макар да има някои неща, които не пропускам, като топъл чай, хубава закуска, тренировки и много музика. 🙂

Как мислиш – за или против естетичната пластична хирургия?

Говорейки за пластичната хирургия, вероятно много от читателите ти не знаят, че като малък се колебаех между музика и пластична хирургия, но Музиката победи… хахаха! Причината, поради която имах желание да стана хирург, беше да правя хората красиви и щастливи. Има много хора, които от болест или злополука получават увреждания по тялото си, това рефлектира върху самочувствието и себеоценката им… ето на такива хора исках най-вече да помагам! Но съдбата реши да ги правя щастливи и красиви отвътре с музика, аз нямам нищо против, все пак помагам!

Над какви проекти работиш в момента?

Началото на следващия месец излиза първото самостоятелно продуцирано парче от мен. Заглавието на песента е “Момиче за Милиони” и нямам търпение да го споделя с всички мои фенове! Докато излезе, може да гледате трийзъра към него в YouTube канала ми – Venzy, затова бързо се абонирайте. 🙂

Ще си позволя да завърша с едно пожелание, което отправям към всички мои почитатели.

“По-добре се усмихни, защото #НайХубавотоТепърваПредстои”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.