Медии

Кристина Ликова: Фотографията ми позволи да изразя себе си
truestory.bg – 05 Март, 2020

Кристина Ликова е присъствиeто в света на фотографията, което не можеш да не забележиш. Тя привнася много специална енергия, която е резултат от неописуем позитивен енергиен заряд, който носи в себе си и който зарежда. Тя дарява чиста радост, благодарение на любовта си към работата.


Фотографът Кристина Ликова представя дипломна изложба в Капана
Капана – 28 юни, 2018

На 28.06.2018 г. в галерия PLOVEDIV на улица „Куртевич“ №3 в Капана, от 18:30 часа заповядайте на дипломната изложба „Пет плюс“ на фотографа Кристина Ликова. Замисълът на изложбата е да се изтъкнат хората на изкуството като вдъхновители и будители на обществото, както и да се наблегне на нуждата от сътрудничество между различните изкуства.


Кристина Ликова представя красива симбиоза между различни видове изкуства в изложбата си „Пет плюс”
PlovdivTown – 25 юни, 2018

Младата и изключително талантлива фотографка Кристина Ликова представя своята дипломна изложба „Пет плюс”. Познавате Кристина от поредицата ни „Изкуството във фотоси”, в която тя ви представя забележителни представители на различни видове изкуство, през призмата на своя обектив, светоглед и разбиране за света на творчеството.Изкуството във фотоси: Кристина Ликова
PlovdivTown - 19 декември, 2017

Plovdiv Town започва нова поредица, измислена и създадена от Кристина Ликова, която два пъти в месеца ще ни запознава с професионалната история на различни личности, занимаващи се с интересни професии и занаяти. Хора на изкуството, на модата, на разнообразните кариери, които не само обичат, но по някакъв начин докосват и останалите. Кристина вярва, че всяко нещо в живота е изкуство, точно затова и кръстихме рубриката “Изкуството във фотоси”.