Актрисата Евелин Костова ”Ценя хората, на които може да се разчита”

Привет, приятели! Дойде време да ви представя втория ми гост във фотоинтервюто за месец юни – актрисата Евелин Костова. Познавате я от филма на Ники Илиев „Завръщане”, късометражния филм с проф. Стефан Данаилов „Правила”, телевизионните сериали „Къде е Маги?”, „Столичани в повече”, „Съни бийч”, пиесите от театър „Българска Армия” –  и много други.

Евелин е слънчева, позитивна, както се вижда много красива и талантлива. Освен това е изключително земна и искрена. В момента тя е в очакване на първото си дете и съм й изключително благодарна, че ми се довери да сътворим  тази фотосесия и това интревю заедно. Снимките направихме в Университетската Ботаническа градина, гр. София. Срещана ни беше приятна, зареждаща и усмихната.

А сега ви оставям  да разгледате останалата част от фотосесята и да прочетете как Евелин отговори на въпросите ми. Насладете им се! 🙂

Здравей, Евелин, радвам, че си ми на гости! Благодаря ти, че прие поканата ми! Мисля, че няма хора, които да не те познават, но все пак би ли ни разказал малко повече за себе си и проектите, в които участваш?

Аз съм актриса,на 27 години съм, завърших НАТФИЗ  през 2016 година в класа на проф. Стефан Данаилов. От 2017 съм част от трупата на театър „Българска Армия”.

Снимам в киното и телевизията. Проектите, с които се захващам, са тези които ме вълнуват и разпалват въображението ми. Обичам си професията. Много!

Как се роди любовта ти към актьорската професия? Как разбра, че това е твоят път?

Любовта към театъра се роди, още докато учех в основното училище. Участвах в ДЮТ “Мускетарите”, с ръководител Ваня Михова, в гр.Перник. Това беше мястото, което разпали искрата. В продължение на 7-8 години се забавлявахме и правехме театър заедно, беше вълшебно време. Тогава вече знаех, че това е моят път!

Как те обогати ролята ти на Ивон от телевизионния сериал „Съни бийч”? Какво те различава от нея?

Обогатиха ме колегите, с които работехме заедно в този проект. “Съни бийч” е направен с финес и с много чувство за хумор. Всички имахме обща енергия и виждане за нещата.

А моята героиня  Ивон, е голям пич, както обичам да казвам. Много неща ме различават от нея. Като започнем от средата, която е много определяща и стигнем до решенията и изборите, които прави тя.

Относно таланта..  даден ни е свише  или работим за него, за да го изградим, как мислиш?

Таланта е нещо, което или го имаш, или го нямаш. Мисля аз. Много е важно как се развива един талант. За това трябва много труд, желание и горене…

Кои качества на характера ни правят успешни личности, според теб?

Аз ценя хората, на които може да се разчита. Честните, съвестните хора, които знаят какво искат и го преследват, са успешните личности, според мен.

Какво те прави щастлива?

Много неща ме правят щастлива, слава Богу. Понякога простичък и мил жест, или просто присъствието на любим човек. Чувството за добре свършена работа и успеха, също ме правят щастлива.

Какви нови проекти да очакваме от теб?

В момента осъществявам най-важния си проект. В него ще съм в ролята на майка. Очаквам с много вълнение този нов етап от живота си и знам, че ще е прекрасен.:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.