Актрисата Дария Симеонова „Аз съм благодарен и щастлив човек”

Привет, приятели! С огромно удоволствие ви представям госта ми днес,а именно талантливата българска актриса Дария Симеонова. Познавате я като част от трупана на Театър „София”, от игралните филми „11А”, „Лошо момиче”, „Диви и щастливи”, от телевизионните сериали „Под прикритие” и „Откраднат живот” и други. Тя е изключителен професионалист, доказал се в своята област, майка е на малкия Макс и в същото време изглежда като фотомодел.

С нея се видяхме преди няколко седмици в конна база „Войнеговци”, на които благодарим за топлото посрещане, професионализма и гостоприемството. Срещата ни беше много приятна и зареждаща, и благодаря на Дария за доверието да се срещнем предвид ситуацията, в която се намира целия свят в момента.

Усетих Дария като земен, самостоятелен и интелегентен човек, отдаден на детето си, на семейството  си, на професията, човек изпълнен с любов. За мен беше удоволствие да сътворим този проект заедно и искрено се надявам, че ще ви хареса и на вас. Приятно четене!

Здравей, Дария! Благодаря ти, че прие поканата ми за фотоинтервю, много ми е приятно! Хората те от малкия, големия екран и театъра. Все пак би ли ни разказала повече за себе си и проектите, в които участваш?

Здравей, Кристина! 🙂 Не съм сигурна какво точно да разкажа… Аз съм обикновено момиче, вече може би жена от гр. София. Имам прекрасен мъж и дете на почти две години. Занимавам се с театър и кино. От вече 7 или 8 години съм част от трупата на театър “София”, но като цяло никога не съм се занимавала само с едно нещо. Бях част от преподавателите в театралната школа в Младежкия театър, играя в театрална работилница “Сфумато” и обичам да съм част от техните ателиета. Дебютът ми в киното беше “Островът” на Камен Калев, после “11А”, “Лошо момиче” на Мариан Вълев и последно “Диви и щастливи” на Мартин Макариев. От преди няколко години започнах по-активно да снимам и в телевизията – първо “Под прикритие”, след това цели пет сезона на “Откраднат живот”. И така…

Как те промени майчинството? Пред какви предизвикателства те изправя ролята на майка?

Само една майка може да знае как променя майчинството… Тази тотална нова Вселена любов, която се разтваря в теб, това, че ти вече изобщо не си важен, тази огромна отговорност, която идва с появата на едно дете… Предизвикателствата са много. Най-голямото за момента се оказва как да успявам да върша всички неща, които искам и трябва да бъдат направени, и едновременно с това да гледам детето си…пълноценно! На моменти е много трудно и ограбващо.

Изглеждаш прекрасно. Спазваш ли хранителен или тренировъчен режим, за да поддържаш форма?

Благодаря! Спазвам режим, който се казва “не ям това, което Тони не яде” 🙂 Той спазва режим или поне се опитва да не яде много сладко и тестени храни, както и джънк, и за това покрай него и аз ограничавам тези неща… без сладкото… От него не мога да се лиша! Но ако зависеше от мен всеки ден щях да съм на палачинки, мекички, паста и пица. Хахахаха! Тренирам мнооого рядко за съжаление, когато имам време, каквото нямам, когато намеря мотивация… Но ежедневието ми покрай малкия е много активно и то най-вече ме поддържа във форма. 🙂

Кои са предпоставките за успешно партньосртво в личен план, според теб?

Тук ще замълча. Не знам… Животът напоследък ми показва, че всичко, в което съм вярвала и съм си мислила, не е точно така, така че… млъквам.

За какво мечтаеш?

Мечтая за повече време. Мечтая за спокойствие и търпение. Мечтая за голяма роля в киното, за повече чуждестранни проекти, за предизвикателства и смислени творчески срещи…

Какво те прави щастлива?

Много неща 🙂 Макси, Тони, слънцето, морето, любовта…. Аз съм благодарен и щастлив човек 🙂

Какво нови проекти да очакваме от теб? Какво ти предстои?

Времето в момента е такова, че всичко, което предстоеше сега е някак далеч. Плановете се размиха и на дневен ред дойде “Сега. Днес.”. Сега ми предстои разходка с приятелка (една от редките) и после вечеря вкъщи с моите момчета. Утре…. не знам…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.