Влогърът и модел Цветина Цолова „Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш себе си”

Привет, приятели! Дойде време да ви представя първия ми гост за месец март – влогърът, модел и Инстаграм инфлуенсър, Цветина Цолова.

Тя е млада, красива, умна, позитивна и талантлива. Основател е на Youtube канала Tsvetina Tsolova, където можете да станете свидетели на полезните видеa, които твори Цвети, поднесени по забавен, интересен и атрактивен начин.

Когато се срещнахме силно впечатление ми направи позитивната й енергия и нестихваща усмивка, с която зарежда всичките си последователи.  А сега разберете малко повече за нея, като прочетете интервюто докрай. Enjoy it!

 

Здравей, Цвети! Много се радвам, че си ми на гости! Благодаря, че прие поканата ми! Би ли ни разказала повече за себе си?

Здравей, няма за какво, за мен беше удоволствие да поснимаме и да си поговорим.

Казвам се Цветина Цолова, на 23 години съм, занимавам се с много неща – влогърство, моделство, също така изучавам „Право”, последна година в УНСС. Смятам, че съм човек, който просто не може да се насочи към едно нещо, много обичам да експериментирам и да опитвам нови неща, не мога да стоя на едно място.. Хахаха.. Затова обожавам всичко, с което се занимавам.

Как реши да станеш влогър?

Решението да снимам видеа, дойде спонтанно, сама го реших, въпреки многото подтиквания от моя приятел Павел да правя видеа, който също е влогър. Не исках да правя видеа, защото гаджето ми прави, а исках аз сама да се видя в този образ, дали мога да направя съдържание за хората, което да ги заинтригува, дали съм добра в това и най-вече дали това е моето нещо. След известно време, обаче започнаха да ми хрумват идеи за видеа, а и много ме мотивира една известна влогърка и моделка Romee Strijd. Така започнах да правя видеа и реших, че искам да съм като нея – да зареждам хората със своята позитивна енергия и се надявам, че ми се получи така, както на нея й се получава.

Какви качества е необходимо да притежава един влогър, за да е успешен според теб?

За мен качествата, които трябва да притежава един влогър са търпение, постоянство, творческо мислене, също така важно е да знаеш какво е актуално в момента, какво биха гледали хората и разбира се,  много любов към това, което създаваш.

Откъде черпиш вдъхновение за темите на видеата, които правиш?

Черпя вдъхновение за видеата ми, най-вече от нещо, което съм преживяла, пресъздавам истории, които са ми се случвали и евентуално може да са се случали и на другите хора, които ме гледат. По този начин те се припознават в даденото видео и им е по-интересно.

Какво те кара да се чувстваш щастлива в любовта?

Това което ме кара да се чувствам щастлива в любовта е всичко, което прави моя приятел. Винаги ме подкрепя, изключително много ми помага, а това е много важно за една жена, за да се чувства обичана, според мен.

Винаги си усмихната. Как го постигаш?

Винаги съм усмихната, защото просто това съм аз, а няма нищо по-хубаво от това да бъдеш себе си. Просто оценявам всеки един момент в този живот и гледам да му се наслаждавам на 100% с усмивка.

Какви нови проекти да очакваме от теб?

Много интересни нови проекти предстоят, за което съм много щастлива. От април месец ще започне сериал, в който ще участвам и в него персонажа ми ще е съвсем различен от това, с което са свикнали да ме гледат и познават хората. Сериалът се казва „ В търсене на слава“ и ще се качва в Youtube канала на Павел и Ицака – Pavel Kolev & Icaka, а на 04.04.20 г. излиза първият епизод.

Също така предстоят и различни видеа в моя канал, да не го забравяме и него.. Хахаха… Youtube – Tsvetina Tsolova… Хахаха… Вървя напред с желанието да стигна 200 хил. събскрайбъри в него :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.