Певицата Деница Караславова „С много труд всичко се постига”

Приятели,  днес на гости ми е едно младо, красиво и талантливо момиче  – певицата от „Монте Мюзик” Деница Караславова. Тя стана позната на общата публика от участието й в „Гласът на България” през 2018 г. Песните й „Сълзи от олово” и „Можеш да ми се обадиш”, се превърнаха в безапелационни хитове.

Тя е красива, упорита, отговорна и наистина много талантлива. Сигурна съм, че пътят й на сцената едва сега започва, но за да стигне до тук, тя полага усилия от дете. Запознайте се с личната история на Дени като прочетете интервюто докрай. Enjoy it!

Здравей, Дени. Радвам се, че си ми на гости днес. Всички те познаваме като участник в „Гласът на България” и като част от „Монте Мюзик”, но коя всъщност е Деница?

Деница е едно момиче изпълнено с мечти. Като един мечтател често смятат, че летя в облаците, но в същото време съм здраво стъпила на земята и работя, за да сбъдна своите мечти, защото вярвам, че всичко е възможно.

Кога се роди любовта ти към музиката? Ще ни разкажеш ли повече за музикалния си път?

Музиката винаги е присъствала в моя живот, тъй като цялото ми семейство са много музикални. Спомням си, когато баба ме взимаше от детска градина и ме водеше заедно с нея на репетиции с народния хорови състав, в който тя все още пее. Да пея заедно с нея и народния хор беше изключително вълнуващо и определено може да се каже, че още от тогава се е зародила силната ми любов към музиката.

Професионално започнах да се занимавам с музика, когато постъпих в хор „Детска китка“. Това даде основите в моето изграждане като артист. Освен това, винаги съм подготвяла и самостоятелни песни, които пеех на различни изяви. Участието ми в  „Гласът на България“  се случи съвсем случайно, но се оказа страхотно решение, което даде старт на музикална ми кариера.

Кои са най-важните уроци, които научи от работа си в „Гласът на България”? и „Монте Мюзик”?

Човек изгражда и надгражда себе си всеки ден. „Гласът на България” ме научи на борбеност и много самоконтрол. Срещата с менторите, които са се доказали на Българската музикална сцена, изключително ме мотивира и ме накара да вярвам, че с много труд всичко се постига. Това разбрах и от работата в  „Монте Мюзик“. Имам щастието да работя със страхотни професионалисти, което допринася много за изграждането на моя характер и умения.

Остава ли ти време за приятели и забавление? Какви са любимите ти начини да се забавляваш?

Опитвам се да балансирам между училище, приятели и ангажименти. Признавам, че това е изключително трудно и не винаги ми остава време за приятелите, но те ме познават добре и знаят, че при първа възможност ще наваксаме.

Обичам да съм сред хора,обичам да играя настолни игри, обичам да чета, да рисувам.  Със сигурност, когато имам време, го запълвам подобаващо.

 

 

Ти си млад изпълнител, в същото време си уверена на сцената и умееш да грабваш зрителите. Кое ти е помогнало най-много в изграждането на увереността ти?

Увереността се придобива с времето и опита. Обичам контакта с публиката. Обичам да знам, че и те, заедно с мен, споделят същата емоция. Усещането е невероятно, когато си застанал пред тях и виждаш в очите им искрена радост. Това ме зарежда и ме кара да настръхвам!

За какво мечтаеш?

Мечтая да бъда завършен артист. Искам да бъда професионалист и да правя музика, която харесвам и се харесва. Определено  чувствам, че посоката, в която работя, е правлната и знам, че мечтите се сбъдват, само когато работиш упорито и имаш доза късмет, разбира се.

Какви нови проекти да очакваме от теб? 

Идната година ще бъде вълшебна. Впуснала съм се в различни приключения. Подготвяме нова песен, която съвсем скоро ще може да зарадва всички. Паралелно с това, вземем участие в нещо много вълнуващо и ново за мен. За сега ще го запазя в тайна, но може да следите социалните мрежи, където ще споделям истории и кадри от новините покрай мен!

Leave a Reply

Your email address will not be published.