Певицата и актриса Мона Гочева “Когато се чувстваш добре – изглеждаш добре”

Привет, приятели! Днес на гости ми е една млада и слънчева дама, която познавате като част от телевизионната продукция “Революция Z” и игралния филм “Революция X” – Мона Гочева. В тях Мона се изяви като певица и актриса. Освен това тя е влогър, инфлуенсър и всеки ден споделя с нас щастливите и красиви мигове от живота си. Скоро Мона стана майка на прекрасния Никола, който прави семейния й живот още по-щастлив и пълноценен.

Най-младия член на семейство Гочеви – Никола, също се включи във фотосесията, която заснехме специално за вас. Както виждате кадрите са изпълнени с любов и нежност и въпреки че Никола не беше съвсем спокоен, успяхме да заснемем фотосесията докрай, за което благодаря на Мона.

За мен е Мона е пример и вдъхновение за това, че истинската любов съществува и може да промени, осмисли и ощастливи живота ти. Прочетете цялото интервюто вижте и останалата част от снимките – Никола и Мона са прекрасни!

Здравей, Мона! Много се радвам, че ми гостуваш. Хората те познават като актриса, певица, съпруга, майка, инфлуенсър. Но коя всъщност е Мона извън всички тези житейски роли?

Много ми е трудно да говоря за себе си, въпреки че като влогър ежедневно показвам мен и живота ми. Не мога да дам определение за себе си, но знам, че не обичам да бъда поставяна в рамки.

Обичам да живея, да се смея, да се забавлявам. Обичам да откривам нови места, да правя подаръци на близките си хора и да виждам че те са щастливи. Прощавам лесно, обичам силно и не спирам да мечтая!

Само преди няколко месеца стана майка на малкия Никола. Как се възстанови след раждането за толкова кратко време? Изглеждаш прекрасно!

Благодаря ти! Честно казано, не правя нищо специално. Смятам че всяка майка е прекрасна, без значение от възраст, външен вид и социален статус. Има много фактори, които влияят на една жена да изглежда добре – най-важното е, тя е да е щастлива и удовлетворена. Когато се чувстваш добре – изглеждаш добре! 

В каква посока се промени животът ти, след появата на новия член на вашето семейство?

Само положителна. С Радо станахме много по-организирани и сплотени. Сега животът ни се върти около малкия Никола, но това в никакъв случай не ни пречи, напротив – направи ни истинско семейство!

Ти си изключително свободолюбива и забавна. Как са те възпитавали родителите ти – строги ли бяха с теб или напротив?

Имам щастието да имам страхотни родители и прекрасно детство. Отраснала съм без ограничения и забрани. Възприемам майка ми и баща ми по-скоро като истински приятели, с тях споделям всичко, и знам че винаги ще получа адекватен съвет за всяка трудност през която преминавам.

Примерът, който са ми дали сега ще ми помага за да мога да отгледам и Никола . За него искам само да бъде щастлив и свободен. Да не се страхува да бъде себе си и да мечтае.

Какво те прави щастлива?

Семейството и приятелите. С годините се научих да оценявам и пазя истинските хора около себе си. Въпреки че, всеки ден общувам със стотици хора, чрез социалните си профили… някак успявам да съхраня най-личните си неща само за мен и най-близките ми хора! А Никола – той е олицетворение на щастието!

Съгласна ли си с максимата „Любовта лекува“? Защо?

Любовта е сила, която може да промени живота ти. Движеща сила, за всичко което се случва около нас. Само човек изпитал силната и истинска любов, знае как въздейства тя.

Какви нови проекти да очакваме от теб?

В момента съм се отдала изцяло на Никола –  проект”мама”. Развивам социалните си профили в Инстаграм и Youtube, и се опитвам всеки ден да карам хората да се усмихват и са бъдат малко по-позитивни, споделяйки нашето ежедневие.

Leave a Reply

Your email address will not be published.