Певицата Маги Джанаварова “От дете вярвам в доброто“

Хей, хей, привет приятели! Днес ни гостува една усмихната, позитивна, талантлива и красива дама – певицата Магдалена Джанаварова, която познавате като победител в третия сезон на Music Idol и изпълнител на хитовите български песни „Светът е мой“ с участието на изпълнителя Миро, „Моето радио“ и „Just the two of us“, в колаборация с рапъра 100 Кила, „Приказка“, „Сама“ и други.

Фотосесията, която заснехме специално за вас е цветна, пролетна, свежа и се надявам в съчетание с усмивката на Маги, да ви зареди с позитивизъм и слънчево настроение.

Самата Маги е отворена към хората, не се главозамайва от успехите си, усмивката рядко слиза от лицето й и не се притеснява да бъде себе си. Всички, които следят работата й, знаят и за любовта й към животните и за здравословния хранителен режим, който спазва.

За да разберете повече за самия режим и за Маги, прочетете интервюто докрай. Enjoy it!

Здравей, Маги! Много съм щастлива, че днес ми гостуваш. Всички те познават като победител в Music Idol и една от най-успешните български певици. Но коя всъщност е Маги?

Маги всъщност е едно момиче, което вярва от дете в доброто, вярва във вечната любов, обича близките си, обожава да пее, да пътува и да си купува нови дрехи. 🙂

Как минава един твой ден?

Обикновено, един мой ден минава, като сутрин се събуждам между 8:30 – 9:00, излежавам се поне още 30 минути, в които чета книжка и и проверявам съобщенията си и социалните мрежи. След това ставам, за да изпия 2 големи чаши с топла вода, чай и матча лате с лешниково мляко. Правя си и здравословна закуска в купичка, с най-различни супер храни като чия, годжи бери, зелен детокс, мака, слагам и кисело соево мляко и плодове по избор. Напоследък, не съм много активна в спортуването, но когато имам време ходя на фитнес, йога и табата. И чак след това, излизам за плануваните срещи и евентуално участие.

Изглеждаш невероятно! Разкажи ни повече за хранителния и тренировъчен режим, който спазваш? Как реши да изключиш глутена от менюто си и да станеш веган?

Не мисля, че съм във върховата си форма, чисто физически, защото не спортувам толкова често колкото преди година, но пък хранителния ми режим е нещо, към което се старая да поддържам. За момента не съм станала веган, както и не се храня изцяло без глутен. Но това е храненето ми през повечето време, като си позволявам млечни, риба, захар и глутен доста рядко. Чувствам се прекрасно, когато се храня без тези вредители за моето тяло, просто понякога, много силно ми се дояжда рибка или домашната баница на мамa. 🙂

С какво най-много се гордееш от нещата, които си постигнала в живота си?

Може би, се гордея, че не бягам от себе си, това е правилото ми, за да достигна до хората с моята музика и разбирания.

Ти си на сцена от дете. Но все пак имаш ли някой ритуал, който изпълняваш, преди да излезеш да пееш?

Честно казано, сега се замислям, че всъщност нямам такъв ритуал. Сещам се само, че когато бях в Music Idol, Етиен Леви ме научи как да притъпя притеснението преди сцена, и това е като вдишам дълбоко през носа и издишам много бавно през устата. Това, наистина го ползвам и до ден днешен, когато усетя, че притеснението взема превес.

За какво мечтаеш?

Мечтая, да пея на все по-големи сцени, мечтая да създам щастливо семейство, мечтая да пътувам… и още куп други неща. :)))

Какви нови проекти да очакваме от теб?

За момента, не мога да издам какво подготвям, защото е все още съм в началото на този проект.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.