Една дама с много амплоа, Константина Живова „Много е важно човек да рискува“

Приятели, тази седмица на гости ми една усмихната и много обичана дама, която е в очакване на второто си дете – Константина Живова. Ина, както я наричат приятели й, съчетава в себе си няколко разностранни и интересни дейности, с което буди възхищението на много дами, сигурна съм. Аз попаднах на страницата с картините й – INLY – и останах много впечатлена от пъстротата на картините и собствения стил, който си е създала. В последствие разбрах с колко още неща се занимава – телевизионен водещ, продуцент, художник, писател, инфлуенсър, модел. Освен това е майка на момиченце на 10 години. Уаауу! Адмирации!

Ина е бременна в деветия месец, но както сами виждате изглежда невероятно. Винаги е усмихната и енергична, и освен това е невероятен професионалист. Вижте как ни отговори тя на въпросите, които й зададох и се насладете на фотосесията, която заснехме специално за вас. Приятно четене!

Здравей, Ина! Ти имаш много лица и хората те познават поне в едно от многото ти амплоа, но все пак би ли разказала за себе си и разностранните дейности, с които се занимаваш?

Аз съм хиперактивен човек. Обичам да тествам себе си, да си поставям цели и да ги следвам. Основната ми професия е телевизията, това е и най-голямата ми страст. Занимавам се с тази професия от почти 15 години. Любовта ми към камерата и телевизионния процес съм сигурна, че никога няма да угаснат. Освен телевизия имам и други страсти, които развивам успоредно. Обожавам книгите и затова написах моя първи любовен роман “Завинаги”, който буквално обиколи света. От една година открих още един мой талант – рисуването и вече мога да се похваля с две изложби и над 40 продадени картини. Продуцентската дейност също не ми е чужда и заедно с моя екип създадохме “Cadre”, продуцентска компания и в момента имаме телевизионно предаване в Нова телевизия, което развиваме и то трупа своите почитатели и зрители, казва се “Плюс-Минус”. Освен всичко това съм активна в социалните мрежи и се подвизавам и като инфлуенсър, споделям с моите последователи всичко, което харесвам и ме впечатлява.

Как съчетаваш всички тези дейности? Все пак си и майка. Не се натоварваш?

С желание за живот, любов и хъс. Много е важно, човек да опитва, да рискува, да бъде смел и да не се отказва. За мен животът е толкова пъстър и възможен, стига само да поискаш. Не обичам израза “Не мога”, аз действам и знам, че всичко си зависи от мен самата, защото нищо хубаво не идва на готово.

Ролята на майка е най-трудната цел и задача от всички. Иска се търпение, отдаденост, любов, разбиране, безсънни нощи, притеснения и страхове, но си заслужава. Това е най-важната ми задача и се надявам някой ден да съм горда от себе си.

В момента си в очакване на втората ти дъщеря. С какво втората ти бременност се различаваше от първата?

Много е интересно, че двете ми бременности се различават по моето усещане и възприятие за живота. Ако преди бях по-изнервена, сърдеща се, припряна, то сега бях супер позитивна и спокойна. Нищо не успя да ме ядоса. Пълно спокойствие, чак непукизъм.

Ти имаше неразположение в очакването на второто си детенце, но въпреки това не спря да твориш, остана все така красива и позитивна и вярвам че си вдъхновение за много жени.

Така е. Именно в този период създадох образа на “Малката мечтателка с големите плитки”, момиченцето, което рисувам и което вече има свой живот в моите картини. Тя стана голям хит сред майките и вече има много нови притежатели на мечтателката. Не спрях да творя и да развивам себе си, защото така се зареждах положително. Имах трудни моменти и точно тогава си казах, че ако сега се отпусна и се дам на негативните мисли и ситуации, то тогава няма да се случи нищо хубаво за мен. Всеки ден ставах с желание да сътворя нови и нови красоти и да зарадвам някого! Наистина това ме направи още по-щастлива и ми вдъхна кураж. Затова моят съвет е не се оставяйте на проблемите, сами се преборете с тях.

Какво би казала на дамите в подобно на твоето положение? Как успяваш да не губиш усмивката си?

Усмивката е част от мен самата. Обичам да се усмихвам. Тя отваря врати и пречупва прегради. Тя ме зарежда и ме прави жива. Старая се да давам този пример и на моята дъщеря Дария, надявам се и на бебето след време.

Какво те вдъхновява?

Любовта и животът. Близките, приятелите, а сега и пролетта. Има моменти, дори когато просто слънцето грее и това е достатъчно да ме мотивира за ново начало. Рядко се вглеждаме в малките моменти, а с годините се старая да го правя по-често.

Каква е разликата между цели и мечти за теб?

Аз нямам мечти, имам цели. И знам, че всичко е възможно, стига да поискаш.

Какви бъдещи проекти да очакваме от теб? Разбира се, ако желаеш да споделиш?

Най-големият проект е момиченцето, което чакам. Тръпна в очакване да видя какво сме проектирали. В професионален план, продължавам да рисувам под псевдонима “Inly”, имам поръчки, които чакат, щастлива съм, че хората оценяват изкуството ми. Предстои още една изложба през лятото. Телевизията, както казах е на дневен ред и се надявам да се завърна на екрана с пълна сила. Предстои ни с “Cadre” заснемане на игрален филм, нещо не правено, като тематика досега в България. Там ще има много работа и ще съм много активна. Ангажиментите ми с блога “Show me with Konstantina” стават все повече и повече и това ме прави още по-щастлива. Работа има за целия китайски народ, само здраве и щастие да има, всичко друго ще го случим!

Leave a Reply

Your email address will not be published.