Лайфстайл блогърът Полина Билоконна “Записването – черно на бяло – е магия”

Приятели, представям ви една вдъхновяваща и нахъсана млада дама Полина Билоконна. Повечето от нас я познават като лайфстайл блогър, но дейностите, които тя съчетава са разностранни и интересни. Впечатлява ме нейния хъс и увереността, която върви напред. От скоро Поли започна да споделя периодично видеа в нейния YouTube канал потвърждавам, че са интересни и  полезни.

Фотосесията, която заснехме за вас е с приказно, магично звучене, а самата Поли бързо влиза в роля, благодарение на което снимките са не просто красиви, а се изпълват и  със съдържание. Enjoy it!

Здравей, Полина! Голяма част от аудиторията те познава като моден блогър, но ти всъщност се занимаваш с доста неща. Би ли ни разказала?

Добър въпрос, Криси. Занимавам се със самоопознаването най-общо казано и абсолютно всичко, което смятам, че е добър, качествен инструмент е добре дошло. Мисля, че и при другите хора е така. Работата, хобитата, ежедневните задачи са само инструмент, за да опознаваме себе си и света.

И все пак да отговоря на въпроса ти – занимавам се с онлайн маркетинг и по-конкретно с  маркетинг на стартиращи компании. Паралелно съм и лайфстайл блогър.

Кои са модните икони на които се възхищаваш? Има ли такива?

Няма такива.

Как се справям със стреса  в напрегнатото ежедневие? Съчетаваш много разностранни дейности.

Записването – черно на бяло – е магия. Какво пиша? Трите неща, които ще направят деня ми страхотен! Това са трите задачи, които са ми абсолютен приоритет за деня и изпълнението им ще ми донесе удовлетворение. Не се надценявам. 3 неща. Не 4. Не 5. 3 и то реалистични.

Винаги изглеждаш много свежа. Каква е твоята тайна за красота?

Нямам тайни. Всичко си казвам в блога, хехе.

А ако трябва да изтъкна нещо едно, което според мен безотказно работи, то това е разумно хранене и спортът. Никоя декоративна или бяла козметика не може да има такова влияние върху жената, каквото има храненето и физическата активност.

Какво е за теб щастието?­

Сутринта да ми се работи върху целите ми и да го правя, а вечерта да ми се почива и да го правя.

За какво мечтаеш в личен и професионален план?

В личен план, мечтая да създам прекрасно семейство, а в професионален да работя малко и да печеля много. Изненада!

Над какви проекти работиш в момента?

В момента работя над фонд за ранно финансиране (стартов и предстартов капитал) на стартиращи компании – 6 AM FUND и иновативни градски велосипеди – Urbanized Bikes. Продължава и работата ми по личния ми блог http://polinasofia.com,  която е и удоволствие.

Можете да ме намерите в профилите ми на социалните мрежи:

https://www.youtube.com/user/PolinaSofia/

https://www.facebook.com/PolinaSofiaBlog

https://www.instagram.com/polinasofia/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.