Певицата Мирослава Тодорова “Искам да се гмурна в цялото изкуство”

Привет, приятели. Щастлива съм, че мой гост днес е талантливата красавица Мирослава Тодорова. Останах впечатлена от срещата ми с нея. Мира е едно младо, но много съзнателно момиче, което знае какво иска и въпреки успехите, които постига, тя е себе си, цени обкръжението си и не забравя откъде е тръгнала.Беше ми изключително приятно да прекарам времето си с нея, в един мразовит есенен следобед в Стария град в Пловдив, докато снимахме кадрите за това интервю. Пожелавам на себе си като майка и на всички българи да има повече млади хора като Мира, които имат изградена ценностна система, която неотлъчно следват и знаят какво искат от живота. Да бъде!

Здравей, Мира! Публиката те познава от формата X-Factor, където ти стигна до финал. Кои са най-важните уроци, които научи от участието си във формата?

Научих се да съм точна, дори да подранявам. Научих се още, никога да не подценявам възможностите си, но и никога да не се надценявам – винаги да знам къде са пределите ми. Друг урок от сцената на X-Factor е, да ценя всеки един момент на сцената.

Кои  твои качества ти помогнаха да стигнеш толкова напред във формата?

Отидох в Х-factor с най-чистата нагласа да изучавам собствените си способности и да се докосна до хора интересуващи се от същото като мен – изкуството. Славата и вниманието никога не са ме вълнували и може би, това ми помогна да се фокусирам върху самата себе си.

Ще ни разкажеш ли и за новостите около теб в професионален план­­?

Работя над няколко проекта с изключитeлно близки за мен хора. Но в момента се фокусирам върху усъвършенстването си като артист и човек.

Как успяваш да съчетаваш ученето с останалите ти професионални ангажименти­? А успяваш ли да намериш време за забавление и приятели­?

Родителите ми ме подкрепят във всички тези дейности и това ми помaга доста. Приятелите ми са едни от най-важните хора в живота ми. За тях винаги бих направила изключение.

Ако не се занимаваше с музика, какво друго би могло да бъде­ твоето професионално поприще?

Искам да се гмурна в цялото изкуство, не искам да задълбавам само в музиката. Изкуството е моето нещо, просто го чувствам.

Какво те прави щастлива?

Чувствам се щастлива, когато виждам, че хората около мен се чувстват добре. Музиката ме прави щастлива, това е най-голямата ми любов.

Какъв съвет би дала на младите хора в България?

Да останат в България или да се върнат. Да знаят недостатъците си и уникалните си качества. Да обичат много и да правят добро.

Ако този пост Ви е харесал, моля последвайте ме във фейсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published.